Klaus Buus A/S

Netop nu

 • img

  GØR ET KUP PÅ NY 2008 SUV

  Corona-krisen har givet os mulighed for at opkøbe et særparti topudstyrede biler. F.eks. den nye 2008 SUV Allure Tour PureTech 130 til kun 244.990 kr. inkl. udstyr til en værdi af 24.000 kr.

  LÆS MERE
 • img

  PEUGEOT 508 SW LIMITED

  Corona-krisen har givet os mulighed for at opkøbe et særparti topudstyrede versioner af 508 stationcar fra overskudslagre i Europa. Slå til nu, hvis du vil nå at have fat i en 508 SW Limited BlueHDi 130 til kun 269.990 kr. Begrænset antal.

  Læs mere
 • img

  NY PEUGEOT 2008 SUV

  Kig forbi og se den nye Peugeot 2008 SUV og oplev, hvordan den seneste teknologi, skarpt design og passion har genereret en helt ny dimension af køreoplevelser. Den fås fra 209.990 kr. og som privatleasing.

  Læs mere
 • img

  NY 208 - UNBORING THE FUTURE

  Den iøjnefaldende generationsafløser er klar til at indtage de danske veje. Den nye 208 fås fra 147.990 kr. eller som attraktiv privatleasing fra kun 2.095 kr. pr. måned inkl. service.

  Læs mere

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Peugeot Værkstedskonto

  Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

  Læs mere
 • img

  Gratis synstjek

  0 kr. Få overblik inden syn med et synstjek for 0 kr. Alt du skal gøre, er at gå ind og bestille en tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil på dit lokale Peugeot-værksted.

  Læs mere
 • img

  A/C klimaeftersyn - fra

  995 kr. Få efterset dit aircondition/klimaanlæg. Ud over at en varm kabine kan være ubehagelig at opholde sig i, så kan manglende vedligeholdelse også resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp.

  Læs mere
 • img

  Tandremskift - Pris*

  5.500 kr. Tandremmen er en vital del, der påvirkes ekstremt, når motoren arbejder. Den bliver slidt i takt med, at bilen kører, og går den i stykker, kan det medføre alvorlig skade på motoren med store udgifter til følge. *Eksempel: Peugeot 208 1.6 BlueHDi 100 hk

  Læs mere
 • img

  Viskerblade - fra

  315 kr. Bevar overblikket - skift viskerblade. Vedligeholdelse af din Peugeot er med til, at du kan køre trygt afsted. Eksempelvis er viskerbladene helt vitale for, at du kan orientere dig gennem forruden.

  Læs mere
 • img

  Bremseeftersyn - fra

  1.650 kr. Det drejer sig om din sikkerhed. Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Udskiftning af bremseklodser og bremseskiver, foran.

  Læs mere
 • img

  Service 5+ & 10+

  Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr. Garanteret maks.pris.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

Klaus Buus A/S

Se mere