Andersen & Martini Biler A/S

Netop nu

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Gratis synstjek

  Er du Peugeot-kunde, behøver du aldrig bekymre dig om det obligatoriske syn. Du skal blot bestille tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil. Så giver vi dig en klar og detaljeret oversigt over, hvad der er helt nødvendigt at få repareret, før bilen kan passere synet.

  Læs mere
 • img

  Service 5+ & 10+

  Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr. Garanteret maks.pris.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

Andersen & Martini Biler A/S

Andersen & Martini Biler åbnede i 2013 en helt ny Peugeot single-brand butik i Ballerup på Tempovej 21. Vi har netop slået dørene op til vores nye flotte salgsafdeling efter en gennemgående renovering. Vi giver et komplet overblik over hele Peugeots modelprogram og vores erfarne salgsteam er klar med den bedste personlige rådgivning og mest kyndige vejledning til dit bilkøb! For dig, der allerede har Peugeot, vil det fremover være muligt at nyde godt af det veletablerede og autoriserede A&M værksted.

Se mere