Henrik Christensen Fredericia A/S

Persondatapolitik

  • Persondatapolitik

    Dataansvarlig
    Det er nedenfor angivne virksomhed (den dataansvarlige) der indsamler, behandler og passer på dine data.

    Internet tjeneste:

    http://forh.peugeot.dk

    Websitet ejes og publiceres af:
    AUTOMOBILES PEUGEOT
    07 rue Henri Sainte-Claire Deville
    92500 Rueil-Malmaison
    Frankrige

    Dansk indholds-ansvarlig:
    K.W. Bruun Import A/S
    CVR: 63557218
    Hovedvejen 1
    2600 Glostrup
    Danmark
    Telefon: +45 43 45 16 22
    Email: webmaster@peugeot.dk


    K.W. Bruun Import A/S er en del af Interdankoncernen. Interdan Bil er moderselskab for en række bilimportørselskaber, leasingselskaber mv.

    Indhold og data deles med den aktuelle forhandler, når man booker en prøvetur, ønsker et tilbud eller booker en service. En databehandleraftale sikrer at dine data bliver behandlet efter forskrifterne.

    Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke informationer og data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem, og hvad vi bruger dem til. Dette er vigtige oplysninger, så vi håber, du vil tage dig tid til at læse dem. Husk, at du altid kan skrive en e-mail til samtykke@interdan.dk hvis du vil vide mere om hvilke oplysninger vi har om dig.
    Vores persondatapolitik beskriver:
    •    Hvilke oplysninger vi modtager og indsamler.
    •    Hvad dit samtykke indeholder og hvordan vi anvender disse oplysninger.
    •    De valgmuligheder, som vi giver dig, og hvordan du kan få adgang, opdatere og sletter oplysningerne.
    Vi registrerer ikke umiddelbart personfølsomme data om vores besøgende på hjemmeside eller når du handler i vores forretninger. Hvis vi gør, vil det fremgå tydeligt i processen. Vi vil til enhver tid, behandle personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

    1. HVORFOR SAMTYKKE OG HVAD VI BRUGER DET TIL
    Et samtykke er et dokument du skal underskrive hos din forhandler, for at vi kan få lov til at behandle data omkring dig, eksempelvis din e-mail eller dit telefonnummer. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning. Eksempelvis hvis du har underskrevet en slutseddel på en bil eller tegnet en serviceaftale, må vi også behandle de persondata du har skulle oplyse i forbindelse med dit køb.
    Samtykket til følgende:
    •    Indkaldelse til service og dækskifte.
    •    Forbrugerinformation- og kundetilfredshedsundersøgelser.
    •    Markedsføring.
    •    Rustinspektionsindkaldelse.
    •    Garantiindkaldelser.
    •    Nyheder og information om særlige kundefordele hos os.

    Vi og forhandler lagrer dine data og samtykke indtil du trækker det tilbage eller efter fem år, hvis du ikke har været aktiv. De informationer du oplyser os er vi forpligtiget til at opbevare sikkert, så de ikke kan kompromitteres af nogen udefrakommende.
    Samtykket kan du kun afgive i vores forretning. Læs mere om hvordan du tilbagekalder dit samtykke under punkt 4.
    Bemærk: Mangler vi din tilladelse, kan vi ikke kontakte dig omkring vigtige serviceindkaldelser og forbrugerinformation, der kan have indvirkning på din bils garanti og vedligeholdelse
    Behandling af persondata kræver dog ikke altid et samtykke. Et lovligt grundlag for behandling af persondata kan også være en aftale, lovgivning eller ud fra en interesseafvejning.

    2. HVILKE OPLYSNINGER MODTAGER OG INDSAMLER VI?
    I dette afsnit kan du læse mere om hvor vi indsamler persondata om dig, hvilke data det drejer sig om og hvordan vi bruger dem.

    2.1 Hjemmeside og digitale medier
    På vores hjemmesider indsamler vi kun persondata, når du selv giver det til os. Eksempelvis når du booker et service til din bil eller bestiller en prøvetur. Ved at benytte vores hjemmesider acceptere du at vi indsamler fuldstændigt anonymiserede data om dig.

    2.1.1. Online booking af værkstedstider
    Når du bruger vores online booking til service og værksted, spørger vi om en række oplysninger så vi kan give dig den bedste service. Vi spørger om følgende informationer ved kontooprettelse og ved efterfølgende brug af bookingportalen:

    •    Dit navn og adresse.
    •    Din bils registreringsnummer og information om kilometertal.
    •    Din e-mail og telefonnummer

    Disse oplysninger bruges til gøre det muligt at booke tid direkte i vores værksteders arbejdskalender. Vi benytter også din adresse og kontaktoplysninger til at kontakte dig, hvis der er aflysninger og eller anden information, der er vigtig for dig at vide i forbindelse med bookningen.

    2.1.2 Brug af kontaktformularer ”book prøvetur” og ”få tilbud/brugtbilsvurdering”
    På vores website kan du benytte dig af vores kontaktformularer ”Book prøvetur” og ”Få tilbud/brugtbilsvurdering”. Begge steder beder vi om følgende informationer:

    •    Dit navn
    •    E-mail
    •    Telefonnummer
    •    Postnummer

    Når du sender din informationer til os, modtager vi dem i et sikkert kundedatabase system til videre behandling. Herved giver du os lov til at kontakte dig via disse informationer, eksempelvis med henblik på booking af prøvetur.

    2.1.3 Cookiedata
    Vores hjemmesider anvender cookies, for at bidrage til at give dig den bedste oplevelse, vi kan. Cookies er små tekstfiler, der placeres på din computer eller mobiltelefon, når du besøger websites.
    Vi anvender cookies til følgende formål:

    •    Forbedre din brugeroplevelse og få avancerede funktioner til at virke.
    •    Forbedre hastigheden for webstedet.
    •    Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook o.a.
    •    Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig.
    •    Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer.
    •    Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette.
    •    Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den.
    •    Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

    Vi anvender ikke cookies til:

    •    At indsamle personligt identificerbare oplysninger.
    •    At samle personfølsomme data ind.
    •    At videregive personligt identificerbare data til tredjepart

    Så lang tid opbevares cookies
    Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

    Sådan sletter du cookies
    Se vejledning her: http://www.minecookies.org/cookiehandtering

    Vores egne cookies
    Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker f.eks. hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

    Tredjeparts cookies
    Vores website omfatter funktionalitet der leveres af tredjepart. Et almindeligt eksempel er en indbygget YouTube video.

    Vores website indeholder en eller flere af følgende, som anvender cookies:
    •    Google Analytics:
    Google Analytics indsamler data om trafikken på dette website, som f.eks. hvilke sider og elementer, brugerne anvender mest på websitet. Vi bruger statistikken fra Google Analytics til at forbedre brugervenligheden på hjemmesiden.

    •    Web beacons:
    Vi anvender Web beacons (også kendt som: “pixel tags”) til at følge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet, med det formål at optimere vores marketing kommunikation. Web beacons anvendes af tredjeparts teknologier, på dette websted af Adform, som vi eksempelvis kan anvende til at skræddersy annoncering målrettet brugernes specifikke interesser. Via tredjepartsannonceringsnetværk, Google annonceringsfunktioner samt remarketing funktionerne i Google Adwords kan brugerne eksponeres for vores annoncering på andre websites. Hvis du ikke ønsker dette, kan web-beacons fjernes sammen med cookies.

    •    Facebook:
    Vi anvender Facebook (også kendt som: “pixel tags”) til at følge online-adfærden hos den bruger, der besøger webstedet, med det formål at optimere vores marketing kommunikation. Facebook videregiver ikke ”ekstra” information, det er blot en måde at samle statistik og håndtere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan Facebook fjernes sammen med cookies.
    Vi afprøver jævnligt nye designs eller funktioner på vores website. Vi gør dette ved at vise forskellige versioner af vores hjemmeside for forskellige besøgende og anonymt analysere, hvordan vores besøgende reagerer på disse forskellige versioner. I sidste ende hjælper det os til at tilbyde dig et bedre website. Vi bruger cookies til at udarbejde besøgsstatistik, som viser hvor mange mennesker, der har besøgt vores website, hvilken type teknologi de bruger (f.eks. Mac eller Windows, hvilket hjælper os med at identificere, om vores website ikke fungerer som det skal for særlige teknologier), hvor lang tid de bruger på sitet, hvilken side de ser på osv. Dette hjælper os med at forbedre vores hjemmeside. Disse såkaldte analyseprogrammer fortæller os også, på et anonymt grundlag, hvordan folk kom frem til dette site (f.eks. fra en søgemaskine), og om de har været her før. Cookies er meget udbredt inden for online-annoncering. Hverken vi, vore annoncører eller vores reklamepartnere får personligt identificerbare ooplysninger fra disse cookies.
    Du kan lære mere om online-annoncering på http://www.minecookies.org/cookiehandtering Du kan fravælge næsten alle reklamecookies på http://www.minecookies.org/fravalg selv om vi ville foretrække, at du ikke gjorde det. I sidste ende hjælper reklamer med at holde meget af internettet gratis. Det er også værd at bemærke, at fravalg af reklamecookies ikke vil betyde, at du ikke vil se reklamer, blot, at de ikke vil blive skræddersyet til dig længere.
    Du har måske bemærket, at nogle gange efter at have besøgt et websted, ser du et øget antal reklamer fra det websted, du netop har besøgt. Teknologien til at gøre dette, er gjort mulig ved hjælp af cookies. Vi placerer til tider en såkaldt ”remarketing cookie” under dit besøg. Vi bruger disse reklamer til at vise specielle tilbud og til at opfordre dig til at komme tilbage til vores site. Du kan fravælge disse cookies når som helst som forklaret ovenfor.

    2.2.1 Ved værkstedsbesøg
    Når du skal bruge et af vores værksteder, vil du første gang du besøger os, blive oprettet som kunde i vores kundedatasystem. Her skal vi bede dig om følgende oplysninger:

    •    Dit navn og adresse.
    •    Din hjemme- eller postadresse.
    •    Dit telefonnummer.
    •    Din e-mail.
    •    Din bils registreringsnummer
    •    Evt. CVR nr.

    2.3.1 Ved køb af ny bil
    Når du køber en ny bil hos, indhenter vi en række informationer på dig. Alt afhængig af, hvad hvilken bil og mærke du køber, vil vi indsamle forskellig informationer. Herunder kan du se en liste over hvilken informationer vi som minimum vil have brug for i forbindelse med køb og salg af bil:

    •    Dit fulde navn
    •    Bopælsadresse
    •    Dit telefonnummer
    •    Din e-mail

    Herudover kan der også være yderligere informationer, vi skal indhente i forbindelse med salg og køb af ny bil. Det vil være i forbindelse med finansieringen af din bil igennem en af vores finansieringspartnere. I Det tilfælde vil vi yderlige skulle have oplyst:

    •    Årsopgørelser
    •    Lønsedler
    •    Andre finansielle informationer

    Når du ansøger om finansiering, uanset produktet, vil finansieringsselskabet altid som minimum lave en automatisk profilering ved hjælp af de oplyste persondata. Dette sker i forbindelse med finansieringsselskabet kreditvurdering.

    3. HVEM VI DELER DINE OPLYSNINGER MED OG HVORDAN
    Som kunde hos os deler du ofte nogen information omkring dig selv. Det kan være en e-mail eller et telefonnummer. I afsnittet før, kan du se hvilken informationer du deler med os. Årsagen til vi deler informationer med tredjepartnere er flere. Først og fremmest betyder det for dig en bedre service. Du får nyttige informationer om service og andre vilkår, der drejer sig om din bil og sikkerhed. Vi kan også nemt indkalde dig til dækskifte og se hvornår din burde komme til service så du kan beholde din bils fabriksgaranti.

    3.1 Generelt
    Har vi modtaget dine personoplysninger, er vi ansvarlig for at dine oplysninger bliver opbevaret forsvarligt. Alt afhængig af hvilke mærke din bil har, deler vi også dine informationer med den pågældende importør.
    Vi overfører ikke data til tredjelande udenfor EU.

    Interne IT systemer
    Vi har også en række interne IT systemer, vi benytter til behandling af kundedata. Disse systemer er altid opdateret og bedst muligt skærmet for hacking og indtrængning udefra. I disse systemer deler vi kundedata på tværs af alle vores forretninger. Den juridiske enhed, hvor i du har afgivet dit samtykke er den samme.

    4. HVORDAN DU TILBAGEKALDE DIT SAMTYKKE
    Ønsker du af den ene eller anden årsag at tilbagekalde dit samtykke, respekterer vi selvfølgelig dette fuldt ud.
    Vi er lovmæssigt forpligtiget til kunne tilbagekalde alle informationer du har givet til os. Også fra samtlige tredjepartnere. For at tilbagekalde dit samtykke skal du blot skrive til os på  «email» og fortælle os, at du vil ophæve dit samtykke med os. Husk at skrive dit fulde navn og adresse. Herefter vil vi hurtigst muligt vende tilbage til dig med bekræftelse på sletningen.
    Du har krav på, at få udleveret alle informationer vi har opbevaret omkring din i et struktureret, almindeligt anvendt maskinlæstbart format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig. Du kan også rette eller begrænse hvilken persondata vi lagrer om dig. Har du ændringer til dine oplysninger hos os skal du skrive til os på samtykke@interdan.dk
    Du kan klage til Datatilsynet, hvis du mener vi ikke har overholdt gældende regler om beskyttelse af persondata. Du kan læse mere om klagevejledning her

    5. ØVRIGE RETTIGHEDER
    Du har retten til, at få udleveret alle informationer den dataansvarlige har opbevaret omkring dig (Indsigtsret).
    Du har retten til at få dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt format, således at du kan sende dine personoplysninger til en anden dataansvarlig (Dataportabilitet)
    Du har retten til at begrænse automatisk profilering samt retten til indsigelse, som disse er beskrevet i persondataforordningen.
    Du har retten til at klage til Datatilsynet i tilfælde af behandling af dine oplysninger i strid med nærværende samtykke eller lovgivningen i øvrigt:
    Datatilsynet
    Borgergade 28
    51300 København K
    Telefon: 33193200
    E-mail: dt@datatilsynet.dk
    Hjemmeside: http://www.Datatilsynet.dk/forside
    Du kan læse mere om klagevejledning på datatilsynets hjemmeside.
     

Henrik Christensen Fredericia A/S

Åbningstider påsken 2017: 15.april:Lukket 16.april:11.00-16.00 17april:11.00-16.00

Se mere