Henrik Wessel AS

Bremseeftersyn

photo

Bremserne er afgørende for din sikkerhed

Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Bremsesystemet skal reagere omgående og med præcision, når du træder på bremsepedalen. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at få dem efterset.

Hvis du oplever følgende, er det tegn på at der er noget galt med dine bremser:
 

- Bremseindikatoren lyser i instrumentbrættet
- Bremsepedalen er hård
- Bremsepedalen er blød
- Bilen er ustabil og skrider ved bremsning
- Bilen vibrerer ved opbremsning
- Bilen hopper ved opbremsning


Hvis du oplever et af ovenstående tegn, bør du omgående kontakte dit Peugeot-værksted.
 
Pålidelighed og sikkerhed

På alle Peugeot-værksteder har vi stor erfaring med reparation og udskiftning af bilens vitale dele. Vores veluddannede mekanikere vil altid sikre, at din Peugeot bliver repareret korrekt og efter producentens anvisninger.
Peugeots bremsekomponenter gennemgår i øvrigt strenge specifikationskrav, som sikrer høj kvalitet, slidstyrke og dermed bremseeffektivitet.

Kontakt din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere om det bremseeftersyn, der passer til netop din Peugeot eller for at booke en tid til eftersynet.

Henrik Wessel AS

Vi kalder os Københavns stærkeste forhandler. Hver dag gør vi vores bedste for at give vores kunder en oplevelse udover det sædvanlige. Vores brand er Passionate People der omfavner hver enkelt medarbejders entusiasme i vores 3 butikker. Vi dækker hele Storkøbenhavn samt nord for København med salg af nye Peugeot biler, service og tilbehør.

Se mere