Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Netop nu

 • img

  Facebook

  Gå direkte til vores facebook - klik på billed. Se yderligere vore brugte biler m.m. ved at trykke på pilene til højre.

  Facebook
 • img

  Velkommen hos Ronald Carlsen

  Vi har lavet en film der præsenterer dig for hele vores bilhus. Se yderligere vore brugte biler m.m. ved at trykke på pilene til højre.

  Se filmen
 • img

  Se vores brugte biler

  Vi har altid masser af brugte biler. Kig ind eller ring til os, så finder vi lige den bil der paser til dit behov. De kan se vores store udvalg ved at klikke på billedet.

  Brugte biler
 • img

  Bilhuset Ronald Carlsen

  Velkommen hos os... Vi præsenterer altid de nyeste Peugeot modeller, ligesom vi altid har et stort udvalg af topklargjorte brugte biler. Har du behov for finansiel rådgivning, leasing mv. er vi klar med et professionelt forslag. Vi glæder os til at se jer.

  Find os
 • img

  PEUGEOT 2008 SUV WINTER EDITION

  Lige nu kan du få kampagnemodellen Peugeot 2008 Winter Edition SUV med Apple CarPlayTM* til kun 184.990 kr.

  Se kampagne »
 • img

  FORDELAGTIG FINANSIERING

  Lige nu kan du finansiere den topudstyrede Peugeot 308 Desire Sky til en fordelagtig rente.

  SE KAMPAGNE »
 • img

  PEUGEOT 208 DESIRE WINTER EDITION

  Peugeot 208 Desire Winter Edition giver dig komfort og luksus udover det sædvanlige. Og er inklusiv en udstyrspakke til en værdi af 50.000 kr.

  SE KAMPAGNE »
 • img

  NY PEUGEOT 3008 SUV

  Det nyeste skud på SUV-stammen sætter en helt ny og kompromisløs standard med sit banebrydende design og revolutionerende teknologi. Besøg Peugeot og oplev den rendyrkede køreoplevelse!

  OPLEV NY 3008 »

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Gratis synstjek

  Er du Peugeot-kunde, behøver du aldrig bekymre dig om det obligatoriske syn. Du skal blot bestille tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil. Så giver vi dig en klar og detaljeret oversigt over, hvad der er helt nødvendigt at få repareret, før bilen kan passere synet.

  Læs mere
 • img

  Service 5+ & 10+

  Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr. Garanteret maks.pris.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere