Bilhuset Ronald Carlsen A/S

A/C klimaeftersyn

photo

Har du fået efterset dit AC-/klimaanlæg for nylig?

Når en varmere årstid er undervejs, foreslår vi, at du får efterset dit klimaanlæg, så du er sikker på at kunne køle din bil ned, når det begynder at blive rigtig varmt.  Ud over at en varm kabine kan være ubehagelig at opholde sig i, så kan manglende vedligeholdelse af dit AC-/klimaanlæg også resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp.

Som mange andre dele på din bil, så skal dit AC-/klimaanlæg vedligeholdes for at fungere optimalt. Det betyder, at anlægget med jævne mellemrum skal efterses og have påfyldt væske, så det køler optimalt om sommeren – og i øvrigt også holder ruderne fri for dug om vinteren.  

Du vil kunne se, at det er tid til at få efterset dit AC-/klimaanlæg, hvis du oplever følgende:

- Langsom afdugning
- Uregelmæssig eller langsom produktion af kold luft
- Støj i systemet
- Dårlig spredning af den kolde luft


Et AC-/klimaeftersyn på et Peugeot-værksted indeholder:

Funktionskontrol af AC:

- Værdier for høj- og lavtryk med tester
- Udblæsningstemperatur ved midtedysen
- Kompressorens til- og frakoblingspunkter
- Kontrol af køle-blæse-systemet
- Luftfordelings-/cirkulationssystem
- Kontrol af pollenfilter
- Visuel kontrol af rør og slanger samt drivremmens tilstand
- Tømning og rensning af kølemiddel
- Påfyldning af korrekt mængde kølemiddel
- Lækagesøgning med UV-lækagesøgningssystem (sporestof) – hvis nødvendigt
 

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere.

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere