Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bremseeftersyn

photo

Bremserne er afgørende for din sikkerhed

Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Bremsesystemet skal reagere omgående og med præcision, når du træder på bremsepedalen. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at få dem efterset.

Hvis du oplever følgende, er det tegn på at der er noget galt med dine bremser:
 

- Bremseindikatoren lyser i instrumentbrættet
- Bremsepedalen er hård
- Bremsepedalen er blød
- Bilen er ustabil og skrider ved bremsning
- Bilen vibrerer ved opbremsning
- Bilen hopper ved opbremsning


Hvis du oplever et af ovenstående tegn, bør du omgående kontakte dit Peugeot-værksted.
 
Pålidelighed og sikkerhed

På alle Peugeot-værksteder har vi stor erfaring med reparation og udskiftning af bilens vitale dele. Vores veluddannede mekanikere vil altid sikre, at din Peugeot bliver repareret korrekt og efter producentens anvisninger.
Peugeots bremsekomponenter gennemgår i øvrigt strenge specifikationskrav, som sikrer høj kvalitet, slidstyrke og dermed bremseeffektivitet.

Kontakt din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere om det bremseeftersyn, der passer til netop din Peugeot eller for at booke en tid til eftersynet.

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere