Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Netop nu

 • img

  NY 2008 SUV ACTIVE

  Den nye 2008 SUV er fremstillet med 100% præcision med både design, sikkerhed og funktionalitet for øje og sætter den ultimative standard i sin klasse. Få en PureTech 100 eller BlueHDi 100 til kun 209.990 kr.

  Læs mere
 • img

  Facebook

  Gå direkte til vores facebook - klik på billed. Se yderligere vore brugte biler m.m. ved at trykke på pilene til højre.

  Facebook
 • img

  Velkommen hos Ronald Carlsen

  Vi har lavet en film der præsenterer dig for hele vores bilhus. Se yderligere vore brugte biler m.m. ved at trykke på pilene til højre.

  Se filmen
 • img

  Se vores brugte biler

  Vi har altid masser af brugte biler. Kig ind eller ring til os, så finder vi lige den bil der paser til dit behov. De kan se vores store udvalg ved at klikke på billedet.

  Brugte biler
 • img

  Bilhuset Ronald Carlsen

  Velkommen hos os... Vi præsenterer altid de nyeste Peugeot modeller, ligesom vi altid har et stort udvalg af topklargjorte brugte biler. Har du behov for finansiel rådgivning, leasing mv. er vi klar med et professionelt forslag. Vi glæder os til at se jer.

  Find os
 • img

  FÅ NY BIL MED TILBAGEKØBS GARANTI

  Finansierer du din nye bil med tilbagekøbsgaranti, sikrer du dig muligheden for let at kunne skifte til en ny model eller teknologi – eksempelvis el- eller hybridteknologi. Fuld tryghed når du køber ny Peugeot.

  LÆS MERE
 • img

  PEUGEOT 108 FINANSIERING

  Tag ikke fejl af Peugeot 108 Infinitys kompakte størrelse, for den er gennemført stærk på alle parametre. Få en e-VTi 72 til kun 99.990 kr. Vi tilbyder desuden attraktiv finansiering.

  Læs mere
 • img

  NY 208 ALLURE

  Lad køreoplevelserne nå nye højder i Årets bil 2020, den nye Peugeot 208, hvor styringen er kontant, kvaliteten gennemført og looket er skarpt. Få en PureTech 100 eller BlueHDi 100 til kun 179.990 kr.

  Læs mere

Tilbud fra værkstedet

 • img

  Peugeot Værkstedskonto

  Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

  Læs mere
 • img

  Gratis synstjek

  0 kr. Få overblik inden syn med et synstjek for 0 kr. Alt du skal gøre, er at gå ind og bestille en tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil på dit lokale Peugeot-værksted.

  Læs mere
 • img

  A/C klimaeftersyn - fra

  995 kr. Få efterset dit aircondition/klimaanlæg. Ud over at en varm kabine kan være ubehagelig at opholde sig i, så kan manglende vedligeholdelse også resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp.

  Læs mere
 • img

  Tandremskift - Pris*

  5.500 kr. Tandremmen er en vital del, der påvirkes ekstremt, når motoren arbejder. Den bliver slidt i takt med, at bilen kører, og går den i stykker, kan det medføre alvorlig skade på motoren med store udgifter til følge. *Eksempel: Peugeot 208 1.6 BlueHDi 100 hk

  Læs mere
 • img

  Viskerblade - fra

  315 kr. Bevar overblikket - skift viskerblade. Vedligeholdelse af din Peugeot er med til, at du kan køre trygt afsted. Eksempelvis er viskerbladene helt vitale for, at du kan orientere dig gennem forruden.

  Læs mere
 • img

  Bremseeftersyn - fra

  1.650 kr. Det drejer sig om din sikkerhed. Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Udskiftning af bremseklodser og bremseskiver, foran.

  Læs mere
 • img

  Service 5+ & 10+

  Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr. Garanteret maks.pris.

  Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

 • img

  Fælgguide

  Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

  Se alle de flotte fælge
 • img

  Gratis skift af viskerblade og pærer

  Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

  Læs mere
 • img

  Tilbehør

  Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

  Læs mere

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere