Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Fælgguide

Enhver Peugeot-fælg er unik. Fra tegnebrættet og til det færdig resultat er der kælet for design og alle detaljer. Det giver dig ikke bare en smuk og helhjertet oplevelse af din bil – det giver dig også kvalitet ud over det sædvanlige.

 

Test fra A-Z

Peugeot gennemtester alle fælge, før de slipper gennem nåleøjet og bliver sat i produktion. Under maksimal belastning roterer fælgene mere end 2 millioner gange, både med lodrette og vandrette kraftpåvirkninger. Modstandskraften bliver også testet ved mange stød mod hårde kanter, ligesom fælgene bliver kørt op og ned ad 80 mm høje fortov med mellem 40 og 70 km/t. Godkendelsen kommer først i hus, hvis der hverken er beskadigelser på fælgen eller hjulets kant. Også fælgens lak og overfladebehandling bliver gennemtestet – og ikke godkendt før den kan klare en kombineret påvirkning af lys, temperatur, vand og kemiske produkter.

 

Derfor, når du køber originale Peugeot-fælge, får du virkelig et unikt kvalitetsprodukt. Og det kan hurtigt betale sig.
 

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere