Bilhuset Ronald Carlsen

Værksted | Odense S

VELKOMMEN




AKTUELT FRA VÆRKSTEDET

01-01-0001

BOOK TID PÅ VÆRKSTEDET ONLINE

Registrer din bil, vælg din foretrukne Peugeot-forhandler, vælg hvad der skal laves og find en dato og tidspunkt som passer ind i din hverdag. Hurtigt overblik og nem booking gør dit næste værksteds besøg endnu nemmere.

Book service

26-03-2020

SERVICE 5+ & 10+

Hver dag passer din Peugeot godt på dig - Så lad os hjælpe med at passe godt på den. Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.498 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.298 kr. Garanteret maks. pris.

Læs mere

26-03-2020

PEUGEOT VÆRKSTEDSKONTO

Med Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted - uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

Læs mere

Værkstedet er stedet, hvor vi byder dig og din bil velkommen. Moderne biler kræver et værksted med det mest moderne udstyr og en medarbejderstab, der er på forkant med en rivende elektronisk udvikling. Vi prioriterer faglig ekspertise hos vore mekanikere meget højt. Det opnås gennem effektiv og målrettet videreuddannelse.

Til hjælp ved fejlfinding er vort udstyr i dag integreret med Peugeot fabrikkernes internationale databank. Bilerne opdateres jævnligt via Internettet og værkstedets egen tester.

Vores værkstedsteam er klar til at modtage dig og din bil. Har du brug for en pris eller teknisk information, er du velkommen til at ringe eller komme forbi.

Værkstedet er kvalitets-certificeret af D.A.F og Peugeots internationale q-standard. Samtidig er vi tilknyttet løbende kontrol af Dansk Teknologisk Institut. En kontrol der sikrer kvalitet, både hvad angår det tekniske udstyr og et altid samvittighedsfuldt håndværksmæssigt korrekt udført arbejde.

Hvis du ønsker at vente på din bil, når vi har den til service, vil der i vort kundeventerum være mulighed for en kop kaffe, mens du læser udvalget af aviser/blade samt øvrige relevante informationer omkring nyheder både internt for Peugeot og i branchen som helhed.

Har du ikke tid til at vente, er der ved forudbestilling mulighed for en lejebil til en fordelagtig pris, eller du kan benytte dig af bybus som har stoppested lige udenfor vort bilhus.

Der gøres opmærksom på at i forbindelse med service stilles der en GRATIS lånebil til rådighed.