Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Tilbud fra værkstedet

A/C klimaeftersyn

photo

Ethvert aircondition- og klimaanlæg skal vedligeholdes. Det skal med jævne mellemrum efterses og have påfyldt væske – så det køler optimalt om sommeren og holder ruderne fri for dug om vinteren.

Ud over en varm kabine kan manglende vedligeholdelse resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp. Under AC-/Klimaeftersyn kontrolleres systemet, pollenfilteret efterses, og evt. væske renses og påfyldes.

 

AC-/KLIMAEFTERSYN INDEHOLDER:

 

- Funktionskontrol af AC:

    - Værdier for høj- og lavtryk med tester
    - Udblæsningstemperatur ved midterdysen

    - Kompressorens til- og frakoblingspunkter

    - Kontrol af køle-blæse-systemet

    - Luftfordelings-/cirkulationssystem

- Kontrol af pollenfilter

- Visuel kontrol af rør og slanger samt drivremmens tilstand

- Tømning og rensning af kølemiddel

- Påfyldning af korrekt mængde kølemiddel

- Lækagesøgning med UV-lækagesøgningssystem (sporestof) – hvis nødvendigt

 

 

AC-Klimaeftersyn giver ikke stempel i servicebogen. Af hensyn til den løbende udvikling og markedsbehov forbeholder Peugeot Danmark sig ret til at tilføje eller ændre kontrollens indhold og metode uden varsel.

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere