Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Tilbud fra værkstedet

Modelrettede pakker

photo

I forbindelse med Service 10+-eftersyn tilbyder Peugeot en række skræddersyede fastpristilbud på udskiftning af en række vigtige dele, der er vitale for resten af bilens levetid.

Modelrettede pakker til din gamle kærlighed

 

Kører du i en Peugeot 106, 206, 306, 307 eller 406?... Og er den 10 år eller ældre? 

I forbindelse med et Service 10+-eftersyn tilbyder vi nemlig en række skræddersyede fastpristilbud på udskiftning af en række vigtige dele, der er vitale for resten af bilens levetid. 

 

Udskiftningen er til en fast, lav pris, hvor både arbejdsløn og de originale reservedele er inkluderet, så din Peugeot giver dig tryghed i mange år frem.

 

På alle vores værksteder har vi stor erfaring med reparation og udskiftning af bilens vitale dele, så vores veluddannede mekanikere vil altid sikre, at din Peugeot bliver repareret korrekt. 

 

De fordelagtige priser fremgår af skemaet herunder, og du er ligeledes meget velkommen til at kontakte dit autoriserede Peugeot-værksted for at høre endnu mere om det bremseeftersyn, der passer til netop din Peugeot.Opretholdelse af motorgaranti.

 

Kontakt os og hør mere om Service 10+ eftersyn og vores fastpristilbud – og lad din Peugeot ældes med ynde.

 

 

Modelrettede pakker

Priserne er inkl. arbejdsløn og moms.

 

 

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere