Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Viskerblade

photo

Bevar et godt og sikkert udsyn

Løbende vedligeholdelse af din Peugeot er med til, at du kan køre trygt afsted. Eksempelvis er viskerbladene helt vitale for, at du kan orientere dig gennem forruden.

Viskerblade er udsatte dele på din bil, da de bliver slidte i dårligt vejr, i solskin og ved forurening.

Det betyder, at der er begrænset levetid på dem. Fordi det drejer sig om din sikkerhed, anbefaler vi, at du skifter dine viskerblade mindst én gang om året.

Tid til at få skiftet viskerblade?

Hvis du ikke får skiftet dine beskadigede viskerblade, er der risiko for dårligt udsyn -  specielt om natten, i regn, slud eller tåget vejr, hvor lyset fra forbipasserende biler kan reflekteres og dermed forværre sigtbarheden.
Derudover er der også risiko for, at dine gamle viskerblade laver skader eller ridser på din forrude, som opstår når gummibladene bliver slidte.  

Du vil som udgangspunkt kunne se, at det er tid til at skifte viskerbladende ud, hvis du oplever følgende:
 

- Viskerbladene efterlader striber på forruden

- Uønskede viskermislyde

- Viskerbladene går løs

- Viskerbladene visker skævt
 

Bevar overblikket med Peugeot viskerblade, som er designet specielt til bilen, passer perfekt til ruden og giver et minimum af støj. Du kan selvfølgelig få originale viskerblade til din Peugeot lige meget hvilken model du har.
 

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere.

Bilhuset Ronald Carlsen A/S

Bilhuset Ronald Carlsen A/S blev etableret i 1963 og har siden 1975 været autoriseret Peugeot forhandler. I dag er det 2. generation af familien Carlsen, Tina og Michael Carlsen, der driver virksomheden sammen med et team af 50 engagerede og kvalificerede medarbejdere, der glæder sig til at holde dig og din bil godt kørende. Vi har altid et spændende udvalg af nye og brugte Peugeot samt en stor udstilling af tilbehør til din bil. Firmaet drives ud fra mottoet: rettidig omhu - hvilket bl.a. tre gange og senest i 2007 har medført udnævnelse til Årets Peugeot Forhandler. Vi er D.A.F. certificeret. Dette branchens "udmærkelsesbevis" udstedes ved 34 kvalitetsnormer. Certificeringen bygger på positive holdninger samt stor åbenhed omkring pris og kvalitet. Peugeot Ronald Carlsen er en af Danmarks største Peugeot forhandlere og tilbyder alt indenfor salg/leasing og service af personvogne og varevogne. Vi råder over eget skadescenter

Se mere