P. Christensen, Risskov

A/C klimaeftersyn

photo

Har du fået efterset dit AC-/klimaanlæg for nylig?

Når en varmere årstid er undervejs, foreslår vi, at du får efterset dit klimaanlæg, så du er sikker på at kunne køle din bil ned, når det begynder at blive rigtig varmt.  Ud over at en varm kabine kan være ubehagelig at opholde sig i, så kan manglende vedligeholdelse af dit AC-/klimaanlæg også resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp.

Som mange andre dele på din bil, så skal dit AC-/klimaanlæg vedligeholdes for at fungere optimalt. Det betyder, at anlægget med jævne mellemrum skal efterses og have påfyldt væske, så det køler optimalt om sommeren – og i øvrigt også holder ruderne fri for dug om vinteren.  

Du vil kunne se, at det er tid til at få efterset dit AC-/klimaanlæg, hvis du oplever følgende:

- Langsom afdugning
- Uregelmæssig eller langsom produktion af kold luft
- Støj i systemet
- Dårlig spredning af den kolde luft


Et AC-/klimaeftersyn på et Peugeot-værksted indeholder:

Funktionskontrol af AC:

- Værdier for høj- og lavtryk med tester
- Udblæsningstemperatur ved midtedysen
- Kompressorens til- og frakoblingspunkter
- Kontrol af køle-blæse-systemet
- Luftfordelings-/cirkulationssystem
- Kontrol af pollenfilter
- Visuel kontrol af rør og slanger samt drivremmens tilstand
- Tømning og rensning af kølemiddel
- Påfyldning af korrekt mængde kølemiddel
- Lækagesøgning med UV-lækagesøgningssystem (sporestof) – hvis nødvendigt
 

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere.

P. Christensen, Risskov

VELKOMMEN TIL PEUGEOT RISSKOV.
Hos os kan du opleve hele Peugeots brede modelprogram af person- og varebiler. Vi er klar til at vejlede dig til at finde den model, der passer til dig og dit kørselsbehov. Uanset om du er på udkig efter en person- eller varebil har Peugeot altid en model, der passer til dit behov. Vi har også et stort udvalg af brugte biler i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Vi tilbyder attraktiv finansiering med lav rente - med eller uden udbetaling. Besøg os og lad os få en snak om, hvilken model og finansiering, der passer til dig og det du har brug for.
Der er mange fordele ved at vælge vores autoriserede Peugeot-værksted. Vi anvender originale Peugeot reservedele. De passer 100 % til bilerne og de holder længere og er billigere i længden. Og så er vi først og fremmest eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop Peugeot. Alle modtager løbende uddannelse og vejledning fra Peugeot-fabrikkerne, så vi altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi. Samtidig anvender vi til enhver tid de nyeste og bedste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot. Det gør os i stand til at identificere årsager til evt. fejl præcist og til at give bilens software de nyeste opdateringer. Opdateringer, der forlænger motorens levetid og giver bilen en bedre brændstoføkonomi. Velkommen til dig og din familie i salgsafdelingen og på værkstedet hos Peugeot Risskov.

Se mere