P. Christensen, Risskov

Bremseeftersyn

photo

Bremserne er afgørende for din sikkerhed

Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Bremsesystemet skal reagere omgående og med præcision, når du træder på bremsepedalen. Derfor er det meget vigtigt, at du husker at få dem efterset.

Hvis du oplever følgende, er det tegn på at der er noget galt med dine bremser:
 

- Bremseindikatoren lyser i instrumentbrættet
- Bremsepedalen er hård
- Bremsepedalen er blød
- Bilen er ustabil og skrider ved bremsning
- Bilen vibrerer ved opbremsning
- Bilen hopper ved opbremsning


Hvis du oplever et af ovenstående tegn, bør du omgående kontakte dit Peugeot-værksted.
 
Pålidelighed og sikkerhed

På alle Peugeot-værksteder har vi stor erfaring med reparation og udskiftning af bilens vitale dele. Vores veluddannede mekanikere vil altid sikre, at din Peugeot bliver repareret korrekt og efter producentens anvisninger.
Peugeots bremsekomponenter gennemgår i øvrigt strenge specifikationskrav, som sikrer høj kvalitet, slidstyrke og dermed bremseeffektivitet.

Kontakt din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere om det bremseeftersyn, der passer til netop din Peugeot eller for at booke en tid til eftersynet.

P. Christensen, Risskov

VELKOMMEN TIL PEUGEOT RISSKOV.
Hos os kan du opleve hele Peugeots brede modelprogram af person- og varebiler. Vi er klar til at vejlede dig til at finde den model, der passer til dig og dit kørselsbehov. Uanset om du er på udkig efter en person- eller varebil har Peugeot altid en model, der passer til dit behov. Vi har også et stort udvalg af brugte biler i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Vi tilbyder attraktiv finansiering med lav rente - med eller uden udbetaling. Besøg os og lad os få en snak om, hvilken model og finansiering, der passer til dig og det du har brug for.
Der er mange fordele ved at vælge vores autoriserede Peugeot-værksted. Vi anvender originale Peugeot reservedele. De passer 100 % til bilerne og de holder længere og er billigere i længden. Og så er vi først og fremmest eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop Peugeot. Alle modtager løbende uddannelse og vejledning fra Peugeot-fabrikkerne, så vi altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi. Samtidig anvender vi til enhver tid de nyeste og bedste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot. Det gør os i stand til at identificere årsager til evt. fejl præcist og til at give bilens software de nyeste opdateringer. Opdateringer, der forlænger motorens levetid og giver bilen en bedre brændstoføkonomi. Velkommen til dig og din familie i salgsafdelingen og på værkstedet hos Peugeot Risskov.

Se mere