P. Christensen, Risskov

Juridisk

Indhold 
Denne side indeholder information om Peugeots produkter. Produkterne som er beskrevet på denne hjemmeside sælges kun i Danmark af autoriserede Peugeot forhandlere.
Informationen som publiceres på hjemmesiden er gjort så fuldstændig som mulig. Men Automobiles Peugeot og Peugeot Danmark forbeholder sig retten til at ændre modeller, udstyr, specifikationer og tilgængeligheden af produkterne, når som helst og uden yderligere varsel. 
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr.
Der tages forbehold for tastefejl samt pris- og afgiftsændringer.
Prisinformation 
Priser som vises på siden er vejledende, og inkl. leveringsomkostninger. Priserne er ikke forpligtende, vilkårene for køb og salg håndteres i den individuelle købskontrakt. 
IP-adresse 
For at kommunikere med andre computere på Internettet, skal din computer have en IP-adresse. Denne adresse benyttes som identifikation af din computer, når den kommunikerer med andre computere på nettet. I det du går ind på siden vil du efterlade din IP-adresse. IP-adressen bliver brugt til at vise det rette indhold på hjemmesiden til rigtige modtager.
Peugeot Danmark registrerer din IP-adresse når du bruger vores hjemmesider. Peugeot Danmark knytter ikke disse oplysninger direkte eller indirekte til dig som bruger. Den tid du bruger på vores sider bliver logget, men du er anonym for os. Vi bruger også disse oplysninger til at administrere og vedligeholde vores hjemmeside. Det gør det mulig for os at udarbejde endnu bedre og mere brugervenligt information og tilbud.
Copyright og ophavsret, varemærker og logomateriale
Alle rettigheder til materiale som er benyttet på siden tilhører Peugeot, eller den part rettighederne eventuelt er overgivet til. For brug af materiale fra skal der foreligge en skriftlig tilladelse fra Peugeot Danmark. Brug af materiale uden godkendelse tillades ikke. Du kan kun benytte information, tekst, bilder og grafik fra hjemmesiden til private, ikke-kommercielle formål.
Hyperlinks til eksterne hjemmesider 
Siden kan indeholde links til andre hjemmesider, enten relateret til Peugeot eller uafhængige hjemmesider. Automobiles Peugeot og Peugeot Danmark tager ikke ansvaret for indholdet på de eksterne hjemmesider. 
Tilgang til informationen 
For at sikre os at behandlingen af oplysninger hos os sker på en sikker måde, er det kun specielt godkendte personer hos Peugeot som har tilgang til informationen du giver os.
Adgangen til information er sikret med adgangskontrol og password. Vi benytter os af avanceret teknologi for at forhindre at uvedkommende kommer ind i vores systemer.
Opdateringer 
Automobiles Peugeot og Peugeot Danmark forbeholder sig retten til at ændre vilkårene for denne side og opdatere disse vilkår når som helst. Du opfordres til at kontrollere vilkårene, når du besøger hjemmesiden.

P. Christensen, Risskov

VELKOMMEN TIL PEUGEOT RISSKOV.
Hos os kan du opleve hele Peugeots brede modelprogram af person- og varebiler. Vi er klar til at vejlede dig til at finde den model, der passer til dig og dit kørselsbehov. Uanset om du er på udkig efter en person- eller varebil har Peugeot altid en model, der passer til dit behov. Vi har også et stort udvalg af brugte biler i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Vi tilbyder attraktiv finansiering med lav rente - med eller uden udbetaling. Besøg os og lad os få en snak om, hvilken model og finansiering, der passer til dig og det du har brug for.
Der er mange fordele ved at vælge vores autoriserede Peugeot-værksted. Vi anvender originale Peugeot reservedele. De passer 100 % til bilerne og de holder længere og er billigere i længden. Og så er vi først og fremmest eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop Peugeot. Alle modtager løbende uddannelse og vejledning fra Peugeot-fabrikkerne, så vi altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi. Samtidig anvender vi til enhver tid de nyeste og bedste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot. Det gør os i stand til at identificere årsager til evt. fejl præcist og til at give bilens software de nyeste opdateringer. Opdateringer, der forlænger motorens levetid og giver bilen en bedre brændstoføkonomi. Velkommen til dig og din familie i salgsafdelingen og på værkstedet hos Peugeot Risskov.

Se mere