P. Christensen, Risskov

Skift af viskerblade og pærer

 

 

Med jævne mellemrum skal du skifte viskerbladene, få justeret dine lygter og efterset de udvendige pærer. Resultatet er bedst muligt udsyn og sigtbarhed.

Er du V.I.Peugeot-kunde skifter vi begge dele ganske gratis på dit Peugeot-værksted* – du skal kun betale for materialerne. Så slipper du for at få snavs på fingrene, og du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt det er de korrekte pærer eller viskerblade. Det har vi styr på.

 

* Gælder ikke tågelys, xenon- og LED-pærer. Gælder ikke Leasingbiler eller erhverv som har indgået en anden aftale med et Peugeot-værksted

P. Christensen, Risskov

VELKOMMEN TIL PEUGEOT RISSKOV.
Hos os kan du opleve hele Peugeots brede modelprogram af person- og varebiler. Vi er klar til at vejlede dig til at finde den model, der passer til dig og dit kørselsbehov. Uanset om du er på udkig efter en person- eller varebil har Peugeot altid en model, der passer til dit behov. Vi har også et stort udvalg af brugte biler i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Vi tilbyder attraktiv finansiering med lav rente - med eller uden udbetaling. Besøg os og lad os få en snak om, hvilken model og finansiering, der passer til dig og det du har brug for.
Der er mange fordele ved at vælge vores autoriserede Peugeot-værksted. Vi anvender originale Peugeot reservedele. De passer 100 % til bilerne og de holder længere og er billigere i længden. Og så er vi først og fremmest eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop Peugeot. Alle modtager løbende uddannelse og vejledning fra Peugeot-fabrikkerne, så vi altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi. Samtidig anvender vi til enhver tid de nyeste og bedste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot. Det gør os i stand til at identificere årsager til evt. fejl præcist og til at give bilens software de nyeste opdateringer. Opdateringer, der forlænger motorens levetid og giver bilen en bedre brændstoføkonomi. Velkommen til dig og din familie i salgsafdelingen og på værkstedet hos Peugeot Risskov.

Se mere