P. Christensen, Risskov

Viskerblade

photo

Bevar et godt og sikkert udsyn

Løbende vedligeholdelse af din Peugeot er med til, at du kan køre trygt afsted. Eksempelvis er viskerbladene helt vitale for, at du kan orientere dig gennem forruden.

Viskerblade er udsatte dele på din bil, da de bliver slidte i dårligt vejr, i solskin og ved forurening.

Det betyder, at der er begrænset levetid på dem. Fordi det drejer sig om din sikkerhed, anbefaler vi, at du skifter dine viskerblade mindst én gang om året.

Tid til at få skiftet viskerblade?

Hvis du ikke får skiftet dine beskadigede viskerblade, er der risiko for dårligt udsyn -  specielt om natten, i regn, slud eller tåget vejr, hvor lyset fra forbipasserende biler kan reflekteres og dermed forværre sigtbarheden.
Derudover er der også risiko for, at dine gamle viskerblade laver skader eller ridser på din forrude, som opstår når gummibladene bliver slidte.  

Du vil som udgangspunkt kunne se, at det er tid til at skifte viskerbladende ud, hvis du oplever følgende:
 

- Viskerbladene efterlader striber på forruden

- Uønskede viskermislyde

- Viskerbladene går løs

- Viskerbladene visker skævt
 

Bevar overblikket med Peugeot viskerblade, som er designet specielt til bilen, passer perfekt til ruden og giver et minimum af støj. Du kan selvfølgelig få originale viskerblade til din Peugeot lige meget hvilken model du har.
 

Du er altid velkommen til at kontakte din lokale Peugeot-forhandler for at høre mere.

P. Christensen, Risskov

VELKOMMEN TIL PEUGEOT RISSKOV.
Hos os kan du opleve hele Peugeots brede modelprogram af person- og varebiler. Vi er klar til at vejlede dig til at finde den model, der passer til dig og dit kørselsbehov. Uanset om du er på udkig efter en person- eller varebil har Peugeot altid en model, der passer til dit behov. Vi har også et stort udvalg af brugte biler i forskellige størrelser, prisklasser og farver. Vi tilbyder attraktiv finansiering med lav rente - med eller uden udbetaling. Besøg os og lad os få en snak om, hvilken model og finansiering, der passer til dig og det du har brug for.
Der er mange fordele ved at vælge vores autoriserede Peugeot-værksted. Vi anvender originale Peugeot reservedele. De passer 100 % til bilerne og de holder længere og er billigere i længden. Og så er vi først og fremmest eksperter. Vi laver ikke andet end Peugeot, og vores pladesmede og mekanikere er uddannede specialister i netop Peugeot. Alle modtager løbende uddannelse og vejledning fra Peugeot-fabrikkerne, så vi altid er 100 % opdaterede på den seneste Peugeot-teknologi. Samtidig anvender vi til enhver tid de nyeste og bedste diagnose- og fejlsøgningsværktøjer fra Peugeot. Det gør os i stand til at identificere årsager til evt. fejl præcist og til at give bilens software de nyeste opdateringer. Opdateringer, der forlænger motorens levetid og giver bilen en bedre brændstoføkonomi. Velkommen til dig og din familie i salgsafdelingen og på værkstedet hos Peugeot Risskov.

Se mere