Brian Madsen A/S

Ledige stillinger

 • Uopfordrede ansøgninger

  Stilling:Alle

  Arbejdstid:Alle

  Ansøgningsfrist:

  Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

  Kontakt os
 • PEUGEOT SLAGELSE SØGER DYGTIG OG ANSVARSBEVIDST MEKANIKER

  Vil du være en del af vores professionelle værksteds-team hos Peugeot Slagelse?

  • Har du erfaring fra et tilsvarende værksted (gerne Peugeot/Citroen) og lyst til at komme  videre i en af bilbranchens spændende virksomheder?

  • Har du lyst til en travl hverdag med afvekslende opgaver, der kræver høj arbejdsmoral   og evnen til at arbejde og tænke hurtigt og selvstændigt?

  • Kan du se dig selv et sted hvor den faglige stolthed er i top, hvor vi sætter en ære i at   kvaliteten er i orden, og altid ønsker at give vores kunder den bedste oplevelse?


  FOKUS PÅ KUNDEN OG HINANDEN

  Hos Peugeot Slagelse har vi et stærkt mekanikerteam med engagerede kollegaer. Vores nøgleord er troværdighed, loyalitet og et højt energiniveau. Du bliver en del af et miljø, hvor der lægges vægt på performance og resultater, men hvor det samtidigt er sjovt at gå på arbejde.
   

  VI VIL KUN HAVE YDERST TILFREDSE KUNDER
  Din rolle som mekaniker er afgørende for vores værksted. Vi arbejder kontinuerligt med Peugeots og Autobranchens standarder, hvilket betyder, at vi hele tiden optimerer vores kvalitet for derved at sikre en høj kundeloyalitet. Alt dette i samarbejde med værkførerne i indskrivningen, reservedelsafdelingen og salgsafdelingen, hvorfor det er vigtigt at du er en teamplayer.

  Hos Peugeot Slagelse gør vi meget for at du får mulighed for at udvikle dig i dit arbejde. Vi bakker dig op med relevant Peugeot uddannelse og adgang til de nyeste værktøjer.  Du kommer på produkttræning, så du har opdateret viden til at udfører dit arbejde bedst.
   

  ANSÆTTELSESVILKÅR
  Er du den rigtige person, tilbyder vi et spændende og udfordrende job med gode uddannelses- og karriere muligheder. Vi giver dig en konkurrencedygtig løn med pension, baseret på kvalifikationer. Du vil blive del af en stærk organisation. Hos Peugeot Slagelse ser vi os selv som et solidt team, der står sammen.
   

  LYDER DET SOM NOGET FOR DIG?
  Send os en mail med din ansøgning, mrk. ”Mekaniker” til km@slagelse.peugeot.dk inden 01.06.2017. Har du yderligere spørgsmål, kan du kontakte Kim Madsen på telefon 58580858.

   

  Vi glæder os til at høre fra dig

Brian Madsen A/S

Velkommen hos Peugeot Slagelse. Hos os er du den vigtigste.
Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Se mere