C. A. Larsen Automobiler A/S

Juridisk

Indhold 
Denne side indeholder information om Peugeots produkter. Produkterne som er beskrevet på denne hjemmeside sælges kun i Danmark af autoriserede Peugeot forhandlere.
Informationen som publiceres på hjemmesiden er gjort så fuldstændig som mulig. Men Automobiles Peugeot og Peugeot Danmark forbeholder sig retten til at ændre modeller, udstyr, specifikationer og tilgængeligheden af produkterne, når som helst og uden yderligere varsel. 
Der kan forekomme billeder som indeholder kombinationer og produkter som ikke er til salg hos danske Peugeot forhandlere. De viste modeller kan være vist med monteret ekstraudstyr.
Der tages forbehold for tastefejl samt pris- og afgiftsændringer.
Prisinformation 
Priser som vises på siden er vejledende, og inkl. leveringsomkostninger. Priserne er ikke forpligtende, vilkårene for køb og salg håndteres i den individuelle købskontrakt. 
IP-adresse 
For at kommunikere med andre computere på Internettet, skal din computer have en IP-adresse. Denne adresse benyttes som identifikation af din computer, når den kommunikerer med andre computere på nettet. I det du går ind på siden vil du efterlade din IP-adresse. IP-adressen bliver brugt til at vise det rette indhold på hjemmesiden til rigtige modtager.
Peugeot Danmark registrerer din IP-adresse når du bruger vores hjemmesider. Peugeot Danmark knytter ikke disse oplysninger direkte eller indirekte til dig som bruger. Den tid du bruger på vores sider bliver logget, men du er anonym for os. Vi bruger også disse oplysninger til at administrere og vedligeholde vores hjemmeside. Det gør det mulig for os at udarbejde endnu bedre og mere brugervenligt information og tilbud.
Copyright og ophavsret, varemærker og logomateriale
Alle rettigheder til materiale som er benyttet på siden tilhører Peugeot, eller den part rettighederne eventuelt er overgivet til. For brug af materiale fra skal der foreligge en skriftlig tilladelse fra Peugeot Danmark. Brug af materiale uden godkendelse tillades ikke. Du kan kun benytte information, tekst, bilder og grafik fra hjemmesiden til private, ikke-kommercielle formål.
Hyperlinks til eksterne hjemmesider 
Siden kan indeholde links til andre hjemmesider, enten relateret til Peugeot eller uafhængige hjemmesider. Automobiles Peugeot og Peugeot Danmark tager ikke ansvaret for indholdet på de eksterne hjemmesider. 
Tilgang til informationen 
For at sikre os at behandlingen af oplysninger hos os sker på en sikker måde, er det kun specielt godkendte personer hos Peugeot som har tilgang til informationen du giver os.
Adgangen til information er sikret med adgangskontrol og password. Vi benytter os af avanceret teknologi for at forhindre at uvedkommende kommer ind i vores systemer.
Opdateringer 
Automobiles Peugeot og Peugeot Danmark forbeholder sig retten til at ændre vilkårene for denne side og opdatere disse vilkår når som helst. Du opfordres til at kontrollere vilkårene, når du besøger hjemmesiden.

C. A. Larsen Automobiler A/S

Se mere