Burgaard Sørensen A/S

Netop nu

  • img

    208 ENVY

    Køber du din nye Peugeot nu, kan du undgå de kommende afgiftsstigninger og forhøjede bilpriser. Vælger du for eksempel 208 Envy, får du sportslook, fantastiske køreegenskaber og udstyr for 30.000 kr. i ét. Til en pris på under 135.000 kr.

    Læs mere »
  • img

    PEUGEOT 5008 SUV

    Kig forbi og oplev den kraftfulde bil med 7 sæder er flagskibet i det brede SUV-program, så du er garanteret en oplevelse af dimensioner. Vi glæder os til at give dig en prøvetur.

    OPLEV NY 5008

Tilbud fra værkstedet

  • img

    Peugeot Værkstedskonto

    Med den nye Peugeot Værkstedskonto kan du få dækket alle services, reparationer og indkøb af ekstraudstyr på dit Peugeot-værksted – uden udbetaling og uden at betale hverken renter eller gebyrer.

    Læs mere
  • img

    Gratis synstjek

    0 kr. Få overblik inden syn med et synstjek for 0 kr. Alt du skal gøre, er at gå ind og bestille en tid til Peugeots Gratis Synstjek og aflevere din bil på dit lokale Peugeot-værksted.

    Læs mere
  • img

    A/C klimaeftersyn - fra

    995 kr. Få efterset dit aircondition/klimaanlæg. Ud over at en varm kabine kan være ubehagelig at opholde sig i, så kan manglende vedligeholdelse også resultere i dårlig lugt eller i værste fald skimmelsvamp.

    Læs mere
  • img

    Tandremskift - Pris*

    5.500 kr. Tandremmen er en vital del, der påvirkes ekstremt, når motoren arbejder. Den bliver slidt i takt med, at bilen kører, og går den i stykker, kan det medføre alvorlig skade på motoren med store udgifter til følge. *Eksempel: Peugeot 208 1.6 BlueHDi 100 hk

    Læs mere
  • img

    Viskerblade - fra

    315 kr. Bevar overblikket - skift viskerblade. Vedligeholdelse af din Peugeot er med til, at du kan køre trygt afsted. Eksempelvis er viskerbladene helt vitale for, at du kan orientere dig gennem forruden.

    Læs mere
  • img

    Bremseeftersyn - fra

    1.650 kr. Det drejer sig om din sikkerhed. Din Peugeot skal reagere hurtigt og effektivt i en eventuel nødsituation, og bremsernes funktion er afgørende for din sikkerhed. Udskiftning af bremseklodser og bremseskiver, foran.

    Læs mere
  • img

    Service 5+ & 10+

    Vi tilbyder et serviceeftersyn til din Peugeot over 5 år for kun 1.398 kr. Og til din Peugeot over 10 år for kun 1.198 kr. Garanteret maks.pris.

    Læs mere

Tilbud fra reservedele og tilbehør

  • img

    Fælgguide

    Peugeots fælge er resultatet af en lang designproces, hvor kun de mest opsigtsvækkende design slipper igennem nåleøjet.

    Se alle de flotte fælge
  • img

    Gratis skift af viskerblade og pærer

    Er det tid til at få skiftet viskerblade og efterset lygterne? Som V.I.Peugeot-kunde gør vi det for dig kvit og frit – du skal kun betale for materialerne.

    Læs mere
  • img

    Tilbehør

    Uanset hvilken Peugeot, du har, kan du få tilbehør, der er designet og udviklet specielt til din model. Der er tænkt over helheden, så alt passer sammen, og så er det kvalitetstestet til at holde hele vejen.

    Læs mere

Burgaard Sørensen A/S

Se mere